100% Tilfredshedsgaranti

Gratis Fragt

1-2 dages levering

Mårstop

379,00 DKK849,00 DKK

Mårstop er et effektivt og miljøvenligt fordrivelsesmiddel imod husmår. Hver dåse indeholder 15 organiske duftklude som i alt dækker op til i alt 100 m2. Duften er frisk, naturlig og behagelig for mennesker.

  • Garanteret virkning
  • Dækker op til 100 m
  • Gratis fragt
Varenummer (SKU): 101 Kategori:

Beskrivelse

Mårstop er til dig, der nemt og effektivt vil sætte en stopper for besøg af mår. Modsat alternative løsninger virker Mårstop øjeblikkeligt, har universelle anvendelsesmuligheder og er uskadelig for både dyr og mennesker.

MÅRSTOP udgør 15 specialudviklede duftklude, beregnet til nem, effektiv og naturvenlig fordrivelse af mår. Duftkludene er klar til brug, virker straks og dækker op til i alt 100 m2. Typisk anvendes MÅRSTOP på lofter, i hulmure, garager, udhuse, sommerhuse, kolonihavehuse, parkerede person- og lastbiler, i lystbåde m.v.

Mår er kendt for at afmærke deres territorier ved hjælp af unikke duftspor. Mårens duftspor signalerer til udefrakommende mår, at det pågældende område er optaget – og som konsekvens søger disse videre til nye og uberørte territorier. MÅRSTOP er udviklet til at gøre det samme. Det vil sige, at MÅRSTOP er designet til at udgive et unikt duftspor, som signalerer til omkringværende mår, at ”HER ER OPTAGET”. Resultatet er, at både tilstedeværende og nytilkomne mår vil forsvinde og aldrig vende tilbage.