Bekæmpelse af husmår hører sig for de fleste sjældenhederne til. Lykkeligt uvidende vil langt de fleste husejere leve et helt liv uden nogensinde at skulle stifte bekendtskab med husmår og dertilhørende bekæmpelse af husmår. Det er dog ikke alle der er lige heldige, og når først man har besøg af en husmår er man sjældent i tvivl.

De mest almindelige metoder til bekæmpelse af husmår er: Lugt, lys, lyd og fælde. De forskellige metoder er gennem tiden blevet afprøvet i stort set alle af kunstens facetter og afarter men sjældent med overbevisende resultater. Undtaget bekæmpelse af husmår med fælder og lugte.

Fælder til bekæmpelse af mår er en svær opgave. Lykkedes man alligevel, imod al sandsynlighed, at fange en mår i sin mårfælde, så må det siges at være den absolut mest definitive metode til bekæmpelse, da man her kan bestemme mårens skæbne fuldstændigt. Enten i form af aflivning eller genudsættelse et sted langt hjemmefra.

En mindre dramatisk metode til bekæmpelse af husmår forgår med lugte. Når man anvender lugte til bekæmpelse af husmår, så er det dog ikke helt ubetydeligt, hvilke lugte der bringes i spil. Fejlagtigt tror mange, at hvis bare en lugt er gennemtrængende eller afskyelig nok, så vil husmåren fordufte. Det er bare ikke altid tilfældet. Faktisk trives husmår gerne steder, hvor der hersker en ildelugtende aroma. Det er derfor afgørende, at du bringer det rette middel i brug. Derudover er det sjældent fordelagtigt, at inficere sit loft (og dermed sit hjem) med ildelugtende væsker.

En anden og mere behagelig metode til bekæmpelse af husmår er med Mårstop. Et produkt der er udviklet af naturlige dufte fra aromatiske planter og urter. I al sin simpelhed består Mårstop af duftklude, som spredes ud på det udsatte område. Derfra gør produktet sin magi på egen hånd og du skal ikke længere bekymre dig om de eventuelle skader, som husmåren kan og vil pådrage dit loft eller din bil.

Har du spørgsmål vedrørende mår så kontakt vores eksperter, som svare via mail indenfor 24 timer eller på telefon +45 52 34 00 64

  Sådan slipper du hurtigt og billigt af med din husmår

  Har du en husmår på loftet til kip, loftet eller andre steder fjerner Mårstop måren øjeblikkeligt.

  Fordelene ved mårstop:

  Nem & hurtig opsætning
  Øjeblikkelig virkning
  Garanteret resultat