Husmår bekæmpelse pris kan være høj, hvis ikke problemet med den ubudne gæst håndteres hurtigt og præcist. At slippe af med husmåren behøver dog ikke koste en formue, hvis du handler hurtigt når husmåren har indfundet sig på matriklen.

På kort sigt vil husmåren højst efterlade en smule ekskrementer, nogle rester fra sine byttedyr samt sine særegnede duftmarkeringer. På dette stadie af det uønskede besøg, er der ikke andet at frygte end en mindre oprydning og lidt rengøring.

På længere sigt vil husmårens efterladenskaber udvikle sig til et mere markant omfang, og i værste fald vil ekskrementer trænge igennem loftet så det kan ses og opfattes inde i de underliggende rum. Derudover kan husmåren finde på at gå på opdagelse med sine skarpe tænder og klør. I værste fald vil det kunne gå ud over ledninger og andre elinstallationer, som ganske hurtigt kan udvikle sig til en reel brandfare.

Alt efter hvilken løsning du vælger at bekæmpe din husmår med, så varierer den endelige husmår pris betydeligt. En skadedyrsbekæmper koster fra DKK 2.500 og op, som regel uden garanti imod at husmåren vender retur umiddelbart efter. Om denne løsning er effektiv afhænger af den enkelte skadedyrsbekæmper og dennes midler imod husmåren. Vælger du i stedet at følge gamle, men velkendte, husmandsråd, som går på at fordrive husmåren med med afklippet menneskehår eller urin, så er din husmår pris i første omgang lig nul. Det kan dog ende med at blive langt dyrere vej, end eksempelvis at vælge en skadedyrsbekæmper i første omgang, da disse metoder er af tvivlsom karakter og sjældent har en mærkbar effekt på husmåren.

En alternativ og nem løsning, som hverken koster dig en formue eller kræver specielt meget gør-det-selv arbejde er Mårstop. Et simpelt men effektivt naturmiddel mod husmår med garanteret virkning. Klik her for at læse mere om Mårstop og hvorfor det er den perfekte løsning imod husmår.

Har du spørgsmål vedrørende mår så kontakt vores eksperter, som svare via mail indenfor 24 timer eller på telefon +45 52 34 00 64

  Sådan slipper du hurtigt og billigt af med din husmår

  Har du en husmår på loftet til kip, loftet eller andre steder fjerner Mårstop måren øjeblikkeligt.

  Fordelene ved mårstop:

  Nem & hurtig opsætning
  Øjeblikkelig virkning
  Garanteret resultat