Om os2016-12-26T21:44:52+00:00

Om Os

Vision Naturlig

MÅRSTOP er produceret i Danmark af virksomheden Naturlig. Hos Naturlig fokuserer vi på miljø- og dyrevenlige løsninger i mod skadevoldende dyr og vildt. Vores vision er, at bidrage til en mere bæredygtig verden, hvor der skabes balance i mellem vores menneskers levevis, (skade)dyrs kår og naturen/miljøet som helhed. Vores udgangspunkt er, at alt på denne jord tjener et formål – inklusiv de dyr der, fra tid til anden, er til gene for os mennesker.

Mission MÅRSTOP

Produktserien MÅRSTOP er en vigtig brik I vores vision, da MÅRSTOP er udviklet til fordrivelse og ikke bekæmpelse af mår. Det betyder, at MÅRSTOP hverken dræber eller på anden vis skader måren. Istedet duftfordriver MÅRSTOP måren væk fra huset eller bilen, og tilbage til sit naturlige habitat. Ved at efterligne og udnytte mårens duftafmærkningsadfærd, er MÅRSTOP I stand til – på naturlig vis – at afhjælpe enhver mårproblematik , uden at påføre måren nogen form for overlast.

Garanti for kvalitet

Hos Naturlig er vi stolte af vore produkter, herunder MÅRSTOP, men har også en vilje til hele tiden at blive bedre. Skulle MÅRSTOP ikke leve op til dine forventninger, håber vi derfor, at du vil returnere produktet til os med restindhold samt en forklaring på, hvorfor du ikke er tilfreds med produktet. Vi dækker naturligvis alle dine omkostninger forbundet hermed.