Effektiv og naturvenlig mår skræmmer

“Min mand og jeg har en hyggelig kolonihave med et gammelt træhus, der ligger ud til bondegårde og marker, så vi har mange små gæster i løbet af sommeren, både de indbudte og de uindbudte.

Vi har en stor, robust hankat, Figo, som er rigtig god til at holde mange af de små bæster væk, blandt andet har vi ikke mange mus og rotter, de er i hvert fald ikke i live ret længe, men da en husmår flyttede ind under vores gæstehus i sommer, fik han sin sag for med mange slagsmål og rifter på næsen, og vores mår blev boende.

Vi opdagede vores skadedyr ved at alle vores stolehynder, der lå i et lille redskabsskur, var fyldt med huller, godt udhulede og meget af fyldet lå spredt ud over det hele, så vi strøede mel ud rundt om hele huset, så vi kunne se, hvilket dyr det var og hvor det holdt til. Vi ringede til vores kommunes skadedyrsbekæmpelse og fik hurtigt sat en fælde op med lokke-æg i, men den var ikke god, for den lokkede mange af de andre små dyr til, blandt andet naboernes katte, et lille pindsvin, en lille hund der var på besøg og også vores egen Figo. Bare ikke måren, som vi kunne høre på lang afstand, især om aftenen, er du gal hvor den larmede, vi var godt trætte af den. Men fælden blev afleveret tilbage og så prøvede vi med alle mulige ’husråd’ for at skræmme den væk – satte skåle med sprit og eddike i, vi sprøjtede med kalkfjerner og toiletrens, men det hjalp ikke, og vi turde ikke gå i krig med noget stærkere på grund af havens andre dyr. På et tidspunkt troede vi, at måren var væk, fordi der var så stille under skuret og vores kat kravlede der ind nogle gange, men vi er ret sikre på, at der bare var kommet små mårunger til, for vi kunne høre sådan nogle små piiiv.

Så da jeg fandt frem til Mårstop.dk på mit arbejde, ja så bestilte jeg med det samme. Vi lagde de små klude forskellige steder og strøede mel rundt omkring – og ventede…

Og det gør vi stadig, for vi har hverken set eller hørt noget til vores lille husmår siden, den forduftede stille og roligt.”

Sådan slipper du hurtigt og billigt af med din husmår

Har du en husmår på loftet til kip, loftet eller andre steder fjerner Mårstop måren øjeblikkeligt.

Fordelene ved mårstop:

Nem & hurtig opsætning
Øjeblikkelig virkning
Garanteret resultat

Maarstop fra Naturtro - 1 stk