Spørgsmål? Ring på +45 52 34 00 64

Mår på loftet forsikring?

På trods af de mange og omfattende mårskader, der hvert år rammer danske hus- og bilejere, så er det kun ganske få, der oplever at have en forsikring mod skader fra mår på loftet eller i bilen.

Mår på loftet forsikring

Manglende dækning

Typisk dækker husstandsforsikringer ikke mårskader i isoleringsmateriale, elinstallationer, opmagasinerede ting, tændrørshætter, gummikabler osv. Skal man have ny isolering eller elinstallation på loftet som følge af en mårskade, er der således ingen erstatning at hente fra forsikringen. Udover manglende dækning på mårskader, dækker husstandsforsikringer heller ikke bekæmpelse og fordrivelse af mår.

Tillægsforsikring påkrævet

Hos største delen af de danske forsikringsselskaber, er en tillægsforsikring påkrævet, såfremt du ønsker at være dækket for mårskader. Er du ikke forsikret gennem dit forsikringsselskab, er det derfor en god idé, selv at sørge for, at der ikke opstår problemer med mår i huset eller i motorrummet. Er du dækket for mårskader via dit forsikringsselskab, er det stadig en god idé selv at sørge for, at der ikke opstår problemer med mår. Årsagen er, at forsikringen nok dækker ødelagte genstande og materiale, men aldrig de lugtgener og den snavs, som måren har forsaget.

Bestil Mårstop her

Tilbage til forsiden

By |2016-11-18T23:33:11+00:00november 15th, 2016|Mår|Kommentarer lukket til Mår på loftet forsikring

Om forfatteren: