Mår i bilen?

mår i bilen

Et utal af uheldige personbil- og lastbilejere har i tidens løb måtte sande, hvilke omfattende konsekvenser det kan have, at have besøg af mår i bilen.

Oftest er måren på jagt efter gummislanger, tændhætter og andre kabler som indeholder restdufte fra den fiskeolie, der indgår i gummiets ingrediensliste. I mere sjældne tilfælde bygger måren rede i motorrummet, til dens unger som fødes i det tidlige forår. Det mest oplagte tegn på mårens besøg i motorrummet er, at motoren ikke kan starte. Ved inspektion i motorrummet kan man efter mårens besøg enten se krads-/ og bidemærker i gummislanger, eller eventuelt påbegyndt redebyg og redemateriale.

Mårskader i motorrummet

Oplever du mårskader i motorrummet er det vigtigt, at du reagerer øjeblikkeligt. Er du selv i stand til at afgøre og udbedre skaderne, er det naturligvis den oplagte løsning. Hvis ikke, må du søge hjælp hos en professionel mekanikker.

Har du spørgsmål vedrørende mår så kontakt vores eksperter, som svare via mail indenfor 24 timer eller på telefon +45 52 34 00 64

  Sådan slipper du hurtigt og billigt af med din husmår

  Har du en husmår på loftet til kip, loftet eller andre steder fjerner Mårstop måren øjeblikkeligt.

  Fordelene ved mårstop:

  Nem & hurtig opsætning
  Øjeblikkelig virkning
  Garanteret resultat